Skip to main content

Sianliha

100% suomalainen sianliha suoraan lihatiskiltä pöytään

Suomessa syödystä lihasta suurin osa on sianlihaa. Vaihtoehtoja sianlihalle löytyykin useita, on sisäfilettä, ulkofilettä, kinkkua, lapaa, potkaa ym. Muutamia käyttökohteita sianlihalle on mm. sianlihapihvit grilliin tai pannulle, kinkku joulupöytään, lapa patoihin ja kastikkeisiin ja potka mm. hernekeittoon. Aina ajantasaisen tiedon tarjonnastamme saat kysymällä tai tulemalla käymään!

Meidän herkullinen sianliha on ylpeästi 100% suomalaista alkuperää, tarjoten maukkaan vaihtoehdon lihansyöjille. Sianlihamme on peräisin kotimaisilta tiloilta ja täyttää korkeimmatkin laatustandardit, taaten makunautinnon jokaisella suupalalla. Valitsemalla meidän sianlihamme teet vastuullisen ja laadukkaan valinnan.

Valikoimamme kutsuu sinut tutustumaan suomalaiseen lihaperinteeseen. Ajantasaisen tarjonnan selvität helpoiten ottamalla meihin yhteyttä tai vierailemalla myymälässämme. Tuotteitamme, kuten palvattuja lihoja ja mehevän makuisia makkaroita, voit myös löytää useilta paikallisilta jälleenmyyjiltämme.

Sianlihamme on tunnettu laadustaan ja kotimaisesta alkuperästään. Se on huolella valittua ja peräisin suomalaisilta tiloilta, mikä tarkoittaa vastuullista ja eettistä valintaa. Tehdessäsi valinnan tuotteidemme puolesta, tuet samalla suomalaista maataloutta ja saat takuun vastuullisesta valinnasta. Tervetuloa nauttimaan herkullisesta suomalaisesta sianlihasta – aitoa makua kotimaisesta alkuperästä!

Poimintoja valikoimastamme mm. possun ulkofilee herkkumarinadissa, kasleri maittavassa hunajapippurissa tai sisäfileepihvi höystettynä turkinpippurilla. Valikoimamme saattaa muuttua riippuen päivästä ja vuodenajasta, kysymällä saat aina ajantasaisimman tiedon! Seuraathan meitä facebookissa niin löydät myös sieltä ajantasaista tietoa (löydät linkin sivun alareunasta).

Tuotteet

Sianliha - Possun Kasler

Possun kassler

Sianliha - Possun Kylkisiivu

Possun kylkisiivu

Possun palapaisti

Possun suikale

Possun ulkofile

Possun ulkofilepihvi

Lähellä tuotettua - 100% kotimaista

Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaita tuotteita niin arkeen kuin juhlaan, siis lähiruokaa parhaimmillaan