Skip to main content

Naudanliha

Valikoimamme naudanliha on 100% suomalaista

Kotimainen naudanliha sopii moneen eri tilanteeseen. Grillijuhlat tulossa ja kaipaat grillattavaa? Naudanliha sopii mm. tähän tarkoitukseen loistavasti kuten moneen muuhunkin tilanteeseen. Tiesithän että naudanlihan voit kypsentää oman makusi mukaisesti - raaka, medium tai kypsä. Valinta on sinun. Mikäli haluat vinkkejä valitsemasi lihan valmistukseen, niin kysy ihmeessä ja me autamme!

Laadukas ja maukas naudanliha edustaa 100% suomalaista alkuperää valikoimassamme. Naudanlihamme on tuoretta ja täyttää korkeimmatkin laatuvaatimukset. Voit nauttia herkullisesta naudanlihasta hyvällä omallatunnolla, sillä tuotteemme ovat peräisin kotimaisilta tiloilta.

Valikoimamme naudanliha kutsuu sinut makumatkalle suomalaiseen lihaperinteeseen. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua ajankohtaiseen tarjontaamme ottamalla meihin yhteyttä tai vierailemalla myymälässämme.

Voit myös löytää palvattuja tuotteitamme ja mehevän makuisia makkaroitamme useilta paikallisilta jälleenmyyjiltämme. Naudanlihamme on huolella valittua ja tuotettua, ja jokainen suupalasi täyttyy aidosta suomalaisesta makuelämyksestä. Tehdessäsi valinnan tuotteidemme puolesta, tuet samalla suomalaista maataloutta ja saat takuun vastuullisesta valinnasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja nauttimaan perinteisestä suomalaisesta naudanlihasta!

Tuotteet

Naudan ulkofile

Naudan entrecote

Naudan palapaisti

Naudan sisäfile

Naudan sisäfilepihvi

Naudan ulkofilepihvi

Lähellä tuotettua - 100% kotimaista

Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaita tuotteita niin arkeen kuin juhlaan, siis lähiruokaa parhaimmillaan