Skip to main content

Karitsanliha

Valikoimamme karitsanliha on 100% suomalaista

Karitsanliha on erittäin vähärasvaista, hienosyistä, hieman mureampaa kuin lampaanliha ja onkin erittäin tuttu näky esimerkiksi pääsiäisenä herkkupöydässä. Karitsanlihalla tarkoitetaan alle vuoden ikäistä lammasta.

Herkullinen ja laadukas karitsanliha on peräisin 100% suomalaisista lähteistä. Tuotteidemme alkuperä takaa paitsi maistuvan makuelämyksen myös vastuullisen valinnan kotimaisuuden puolesta. Valikoimamme karitsanliha on tuoretta ja laadukasta, täyttäen korkeimmatkin kuluttajien odotukset.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia aidosta suomalaisesta karitsanlihasta. Jatkuvasti päivittyvän tarjontamme haluamme jakaa kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään myymälässämme. Voit myös löytää palvattuja tuotteitamme ja herkullisia makkaroitamme useilta paikallisilta jälleenmyyjiltämme.

Takaamme, että jokainen suupalasi on täynnä tuoretta ja mureaa karitsanlihaa, joka on tuotettu kotimaisilla tiloilla. Tehdessäsi valinnan tuotteidemme puolesta, tuet samalla suomalaista maataloutta ja nautit makuelämyksestä, joka kumpuaa laadukkaista ja vastuullisista lähteistä. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja kokemaan aito suomalainen maku!

Lähellä tuotettua - 100% kotimaista

Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaita tuotteita niin arkeen kuin juhlaan, siis lähiruokaa parhaimmillaan