Skip to main content

Hevosenliha

Valikoimamme hevosenliha on 100% suomalaista

Meillä myydään hevosenlihaa, mikäli sitä on saatavilla. Tarkistathan saatavuuden etukäteen. Tämä hoituu kätevimmin ottamalla yhteyttä esimerkiksi facebookkimme kautta! Linkin löydät sivun alareunasta.

Ylpeänä esittelemme laadukkaan hevosenlihamme, joka on 100% suomalaista alkuperää. Hevosenlihamme on tuoretta, herkullista ja täyttää korkeimmat laatustandardit, tarjoten maukkaan vaihtoehdon lihansyöjille. Valitsemalla meidän hevosenlihamme, teet vastuullisen ja laadukkaan valinnan suomalaisen lihaperinteen puolesta.

Valikoimamme kutsuu sinut tutustumaan suomalaiseen hevosenlihaan. Ajantasaisen tarjonnan selvität helpoiten ottamalla meihin yhteyttä tai vierailemalla myymälässämme. Palvattuja tuotteitamme ja maistuvia makkaroitamme voit myös löytää useilta paikallisilta jälleenmyyjiltämme.

Hevosenlihamme on saatavilla eri muodoissa, kuten palvilihana ja tuorelihana, tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia ruoanlaittoon. Valitessasi hevosenlihamme tuet samalla suomalaista maataloutta ja nautit aitoa makua kotimaisesta alkuperästä. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja kokemaan laadukasta suomalaista hevosenlihaa!

Aina ajantasaisen tarjonnan saat selville myös ottamalla yhteyttä tai tulemalla paikan päälle tervehtimään! Palvattuja tuotteitamme sekä makkaroitamme saa lisäksi usealta jälleenmyyjältä. Hevosenlihaa saatat löytää meiltä mm. palvilihana sekä tuorelihana.

Tuotteet

Hevosen sisäfilepihvi

Hevosen ulkofilepihvi

Lähellä tuotettua - 100% kotimaista

Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaita tuotteita niin arkeen kuin juhlaan, siis lähiruokaa parhaimmillaan